Kaspersky Antivirus, Internet Security, Total Security

 

Sok év után a TzsWeb hivatalosan is a Kaspersky viszont eladói partnerévé vált!

A védelmi szoftver elérhető ingyenes (30 napos) próbaverzióban, otthoni felhasználók és cégek, nagyvállalatok számára is.

Aki szeretné az egyik legjobb piacvezető vírusirtó szoftvert számítógépére, telefonjára, a TzsWeb-en keresztül beszerezheti kedvezményes áron, az 1-3-5 gépes licenceket, de egyedi igényeket is van mód teljesíteni.

A szoftverről bővebben a Kaspersky magyar nyelvű oldalán is kaphat információt, mind a három termékkel kapcsolatban otthoni felhasználásra:

 •    Kaspersky Anti-Virus:
  A Kaspersky Anti-Virus megbízható védelmet nyújt a legújabb vírusokkal és zsarolóvírusokkal szemben, ezért nélkülözhetetlen vírusirtó Windows rendszerű számítógépéhez. Emellett blokkolja a kriptovalutát bányászó rosszindulatú programokat, melyek lassíthatják számítógépét és növelhetik az adatforgalmat.
  LETÖLTÉS

 

 •    Kaspersky Internet Security:
  A Kaspersky Internet Security megóvja magánéletét, pénzügyeit és adatait – PC-n, Mac-en és mobileszközökön egyaránt. Ez a fejlett vírusirtó és biztonsági csomag védelmet nyújt a rosszindulatú programokkal, webkamerás kémprogramokkal, online nyomon követő programokkal, pénzügyi csalókkal és más veszélyekkel szemben is.
  LETÖLTÉS

 

 •    Kaspersky Total Security:
  A Kaspersky Total Security a leghatékonyabb és legtöbbet értékesített vírusirtó és biztonsági csomag családok számára. Mindössze egyetlen licenc szükséges, hogy megvédhessük Önt és gyermekeit a csalóktól, személyazonosság-lopástól, a jelszavak kiszivárgásától, rosszindulatú programoktól és még sok mástól – PC-n, Mac-en és mobileszközökön egyaránt.
  LETÖLTÉS

 

 • Internet Security for Android – ingyenes:
  A Kaspersky Internet Security for Android a gyártó legújabb mobil biztonsági technológiáit használja, többek között a kiváló lopás elleni- és vírusvédelmet. Egyszerűen használható megoldás, optimalizálva androidos okostelefonokra és tabletekre az internet veszélyei ellen, minimáis hatással az eszközök teljesítményére.
  LETÖLTÉS

 

Kaspersky megoldások üzleti célra:

 • KISVÁLLALKOZÁSOK
  A Kaspersky Small Office Security szoftvert kifejezetten olyan, kis méretű irodák számára terveztük, amelyek bevételeik növelésére kívánnak összpontosítani, ezzel egyidejűleg pedig egy költséghatékony és megbízható védelmi megoldásnak köszönhetően nem kell aggódniuk informatikai környezetük biztonsága felől. A Kaspersky Small Office Security speciális funkciókkal ötvözi az otthoni számítógépes védelem egyszerűségét, hogy vállalkozása biztonságban legyen, miközben alkalmazottai a munkájukat végzik.
  LETÖLTÉS
 • KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK
  A legjobb biztonság könnyebbé teszi az életét a túlhajszolt IT-részlegeknek.
  Ha vállalkozása gyorsan növekszik, előfordulhat hogy az erőforrások folyamatosan túl vannak terhelve. Tehát intelligensen kell választania olyan végponti megoldásokat, amelyek azonnali védelmet nyújtanak, és készen állnak a terhelhetőségre, amikor erre szükség van.
  LETÖLTÉS
 • NAGYVÁLLALATOK
  Ez a Kaspersky termék a védelmi rendszerek körében az egyik legösszetettebb. Ebben a védelmi csomagban minden funkció megtalálható amire csak szüksége lehet egy vállalatnak. Az antivírus motorja az egyik legjobban elterjedt a világon. Az egyszerű telepítést követően egy nagyon összetett, ám rendkívül jól rendezett konzolból vezérlehető.
  A funkciókban gazdag Kaspersky segítségével megoldható a merevlemezek teljes titkosítása, a levelező rendszer védelme, valamint mobil eszközökre is átfogó védelmet nyújt. Ezen felül a mobil eszközök kezelését illetően is az egyik legaprólékosabban kidolgozott megoldással büszkélkedhetnek.
  LETÖLTÉS

 

   További ingyenes termékek:

 

Ha felkeltettem érdeklődését KAPCSOLAT menüpont alatt kérhet személyre szabott árajánlatot.